Myllykosken ApteekkiMyllykosken apteekki kuuluu Avainapteekit-ketjuun

Avainasiakassopimuksella liityt vaivattomasti mukaan avainasiakasohjelmaamme. Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta. Avainasiakkaana saat apteekissamme mm. seuraavia etuja ja palveluja:

 • Kuukausittain vaihtuvat avainasiakastarjoukset
 • Avainasiakkaan ostohyvitysalennukset
 • Maksuton yhteenveto reseptilääkeostoistasi kuluvalta ja edelliseltä kalenterivuodelta
 • Maksuton verenpaineen mittaus
 • Avainasiakkaan  kaikki ostotiedot tallentuvat oman Avainapteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa lääkehoidon turvallisuutta. Pyrimme varmistamaan sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä huomioimaan asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Marraskuun avainasiakastarjoukset

Lisää tarjouksia näet täältä • 28,90 €
  (41,34 €)

  BIORION STRONG 5 mg, 60 kaps
  Vahva uutuus on koostumukseltaan yhtä monipuolinen kuin jo tuttu, suomalainen Biorion-ravintolisä. Mukana ovat tärkeät hiusten ja kynsien hyvinvointiin vaikuttavat aineosat: biotiini, sinkki, seleeni... Erityishuomiota on kiinnitetty biotiinin määrään. Jo kahden kuukauden (60 kaps.) käytön jälkeen ovat Biorion Strong -ravintolisää testanneet huomanneet positiivisia vaikutuksia sekä hiuksissa että kynsissä.

 • 15,00 €
  (19,95 €)

  FLUACUTE ZINC, 20 ml, kolme eri makua
  Lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita.
  Kätevä, helposti ja nopeasti annosteltava suusuihke.
  Saatavilla 3 eri maussa: anis, mustaherukka ja sitruuna-inkivääri.
  Kolmitehoinen valmiste:
  -Sinkkiasetaatti lyhentää virusperäisen ylähengitystieinfektion kestoa ja lievittää sen oireita.
  -Hoitaa nielun ärtynyttä limakalvoa. Dekspantenoli eli B5-vitamiini osallistuu suun ja nielun limakalvojen pintasolukon uusiutumiseen.
  -Helpottaa nielun turvotusta. Glyseroli ja sorbitoli muodostavat hypertonisen liuoksen, joka vähentää osmoottisesti limakalvoturvotusta ja turvotuksen aiheuttamaa kurkkukipua.

 • 7,90 €
  (9,07 €)

  YOTUEL CLASSIC TAI PHARMA, 50 ml
  Yotuel Classic ja Pharma-tahnat valkaisevat hampaita poistamalla esim. kahvin, teen, punaviinin ja tupakan aiheuttamia tummentumia hampaiden pinnalta. Niiden valkaisuteho perustuu kahden luonnon ainesosan yhteisvaikutukseen: papaijasta saatavan proteolyyttisen papaiinientsyymin, joka valkaisee hampaita, ja koivusta saatavan ksylitolin, joka ehkäisee kariesbakteerien kasvua ja hampaiden reikiintymistä.